Dişleri beyazlatmak çok kolay!

Bembeyaz ve inci gibi pürüzsüz dişler herkesin hayalidir.

Dişleri beyazlatmak çok kolay!
banner127

Gülümseme sırasında antipatik bir görüntü vermek istemez ve karşı tarafa sıcak ve samimi bir mesaj vermek isteriz. Çünkü gülümsememiz, bir nevi imzamızdır. Fakat sigara, alkol, çay ve kahve kullanımı ne yazık ki buna pek de izin vermez. Sigara, çay, alkol ve kahve zamanla dişlerimizde lekelere ve sararmalara yol açar. Lekeli ve sararan dişlerle gülümsemek de bireyin öz güvenini olumsuz etkilemekte, bu da sosyal yaşantısında sıkıntılara yol açmaktadır.

Önceleri sağlıklı ve güzel bir gülümsemenin tek yolu doktor koltuklarıydı. Fakat diş doktoru koltuğu insanlara her zaman ürpertici gelmektedir. Zamanla çeşitli macunlar, tozlar vb. ürünler çıksa da bunlar da uzun süreli, sağlıklı ve güven teşkil eden ürünler olmadı. Zamanın getirileriyle birlikte insanlar, katkı maddesinden uzak, doğal, kolay ulaşılabilir ve ucuz yöntemleri tercih etmeye başladılar. Bunlardan biri de alüminyum folyo ile diş beyazlatma yöntemi. Alüminyum folyo, hem ucuz hem de bugün hemen herkesin evinde bulunan bir üründür.

Alüminyum folyo ile diş beyazlatma yöntemi, uygulaması oldukça kolay bir yöntemdir.

Bunun için sahip olmanız gereken malzemeler; dişinizi kaplayacak kadar alüminyum folyo, diş macunu ve diş fırçası. Öncelikle dişlerinize ve alüminyum folyoya bir miktar diş macunu sürün. Ardından alüminyum folyoyla kaplayıp bir saat kadar bekleyin ve dişlerinizi fırçalayın. Diş etlerinizi yumuşatmak için dilerseniz hindistan cevizi yağı gibi doğal yağları da kullanabilirsiniz. İşte bu kadar basit. Artık bembeyaz bir gülüşe sahipsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30