5 yeni film vizyonda

Ülkemizde 01.03.2018 tarihi ile 5 adet yeni film gösterime girdi.

5 yeni film vizyonda
banner127

Öldür Beni Sevgilim

Milli Piyango'dan çikan para bir evliliği kurtarabilir mi?
Artık heyecanı bitmiş bir evliliği milli piyangodan çıkan para kurtarabilir mi? Yoksa bu para o evliliğin sonu mu olur? Demet ve Okan bu eğlenceli komedide işte bu sorunun cevabını öğrenecek.Macera ve komedinin yanyana ele alındığı Öldür Beni Sevgilim, sinema severlere aşk, heyecan, aksiyon ve kahkaha dolu anları aynı anda yaşatmayı hedefliyor.Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan'ın paylaştığı, senaryosunu Murat Dişli'nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez'in oturduğu Öldür Benim Sevgilim 1 Mart'ta sinemalarda...

Tabaluga

Ejderha Tabaluga, buz prensesi Lilli ile tanışınca ikisi de yaşadıkları dünyayı ve dostlarını zalim Arktos'tan korumak için güçlerini birleştirir ve hayatlarının macerasına atılırlar. Ancak ortada bir sorun vardır: Tabaluga türünün son örneği olduğu için henüz uçmayı ve ateş üflemeyi öğrenememiştir. Ancak Lilli'ye duyduğu sevgi ile her türlü zorluğu aşmaya kararlıdır.

Yalan Dolan

Çılgın bir ekibin sistemin hatalarını kullanarak hedefine ulaşması ne kadar zor olabilir? Kusursuz bir plan ve hepsi birbirinden çılgın ekip bir araya gelecek. Michael Şahin Derun'un yönetmen koltuğunda oturduğu macera, aksiyon türündeki 'Yalan Dolan' filminin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Çetin Altay, Burcu Binici gibi isimler yer alıyor.Öldür Beni Sevgilim
Milli Piyango'dan çikan para bir evliliği kurtarabilir mi?

Captain Marvel

1990'lı yıllarda geçen hikâyede, iki uzay ırkı arasındaki bir savaş dünyaya kadar ulaşırken evrenin en güçlü kahramanlarından biri haline gelen Carol Danvers küçük bir müttefik grubunu ve kendisini bir girdabın ortasında bulur.

Kartopu Savaşları 2

Kış tatilinde kartopu savaşı oynamaktan daha eğlenceli bir şey var mı? Frankie ve ekibi, bu sefer köylerinde bir kızak yarışması düzenlemeye karar verirler. Ancak yeni gelen Zac'e karşı yarışan Frankie, arkadaşlarıyla beraber hazırladıkları kızakları tam da bitiş çizgisinden önce parçalanınca gözlerine inanamaz! Yine arkadaşlarının yardımıyla Frankie, Zac'in hile yaptığını kanıtlamayı başarır. Frankie bu sefer hilelerden uzak bir yarış düzenlemek istese de Zac'in aklında sadece kazanmak vardır, ne pahasına olursa olsun. Zac'in hırsı ve hileleri karşısında Frankie'nin dürüstlüğü ve dostluğu galip gelebilir mi?

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30