Annem filmi iddialı geliyor!

Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel’in başrollerinde oynadığı, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği Annem filminin ilk fragmanı yayınlandı.

İlk fragmanı ve yeni kareleri yayınlanan Annem filminde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel başrolde yer alıyor. 20 Eylül’de vizyona girecek filmin kadrosunda Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Zuhal Acar, Tuğçe Karabayır da var. 

Çekimleri İstanbul’da başlayan ve Kırklareli’nde tamamlanan filmin senaryosunu Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan, Bener Karaçor kaleme aldı. 

Hikayede evladı için imkansızlıkları mümkün hale getiren fedakar bir anne (Ayşe) ve annesinden utanan, yaşadığı yerden bir an önce kurtulmak isteyen genç kızın (Nazlı) üniversite ile başlayan yolculuğu, büyüdüğü köyden uzaklaşması; fakat yıllar sonra doğduğu köye, annesine geri dönme hikayesi anlatılıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019, 22:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Elif Alper Özbey
Elif Alper Özbey - 4 yıl Önce

Sumru Yavrucuk için gittim ama onun adına çok üzüldüm. Piyasadaki ağlatma klişelerini arka arkaya saçma sapan örgüyle bağlamışlar ve berbat bir senaryo çıkmış ortaya. Zaten salon boştu, sonunu nasıl bağlayacaklar diye merak ettiğim için çıkmadım, sonu daha da saçmaydı. Sumru Yavrucuk gibi dev sanatçılar böyle filmlerde harcanmasalar keşke.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30