Hollywood yıldızlarıyla bir araya gelecek

Ajyal Film Festivali'ne katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Engin Altan Düzyatan, organizyon kapsamında düzenlenen yarışmada jüri üyeliği yapacak. Düzyatan, ayrıca pek çok Hollywood yıldızıyla da bir araya gelecek.

Hollywood yıldızlarıyla bir araya gelecek

Türkiye’de reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Katar’da hayranlarıyla Türk restoranında buluştu. Ajyal Film Festivali’ne katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Düzyatan, yarışma kısmında jüri üyeliği yapacak. Düzyatan, etkinlik kapsamında birçok Hollywood yıldızıyla bir araya da gelecek.

Doha Film Kurumu’nun düzenlediği Ajyal Film Festivali’ne katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Engin Altan Düzyatan, buradaki Türk restoranlarından birinde hayranlarıyla buluştu.

Hayranları Arap dünyasında beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Düzyatan’la fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Festivalin yarışma bölümünde jüri üyeliği yapacak olan 39 yaşındaki oyuncu, organizasyon kapsamında birçok Hollywood yıldızıyla bir araya gelecek.O yıldızlar arasında bir döneme damga vuran Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ile Harry Potter serisinin Draco Malfoy’u Thomas Andrew Felton da yer alıyor. Doha Film Kurumu’nun organizasyonuyla başlayan Ajyal Film Festivali, pazartesi gününe kadar devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30