İşte Engin Öztürk'ün yeni filmi

Caner Özyurtlu’nun yönettiği ve Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu ile Özge Özpirinçci’nin oynadığı Biz Böyleyiz, 10 Ocak 2020’de CJ Entertainment dağıtımıyla Avşar Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

İşte Engin Öztürk'ün yeni filmi
banner115

Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe'nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul'dan İzmir’deki Nezihe'nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmaları ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Boran Kuzum gibi yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Biz Böyleyiz”, renkli karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Öyküsü Berrak Tüzünataç ve Melikşah Altuntaş’a ait olan, senarist ve yönetmenliğini ise Caner Özyurtlu’nun üstlendiği film, izleyicisini kahkaha dolu, eğlenceli bir maceraya davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30