Kirpi Sonic 'den fragman geldi!

Sonic The Hedgehog'dan fragman paylaşıldı.

Hızlı kirpi Sonic'i konu edinen live-action Sonic The Hedgehog'dan fragman paylaşıldı. Jeff Fowler'ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin fragmanında Sonic'in Amerikan Ordusu tarafından takip altında olduğunu ve onlarla mücadeleye girişmek zorunda olduğunu görüyoruz.

Live-action olan ve komedi aksiyon türlerinde olan Sonic the Hedgehog'un konusu ise şöyle: Film, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

1990'lı yılların en çok sevilen video oyununa konu olan efsanevi kahraman Sonic'in bilindiği üzere çizgi dizileri de çekilmişti. Sonic The Hedgehog filminin oyuncu kadrosunda Bruce Almighty, Budala Dedektif, Eternal Sunshine of The Spotless Mind, Truman Show, Kidding, 23 gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü komedyen Jim Carrey; X-Men filmlerinin Cyclops'u olan ve Westworld dizisinin yıldızı James Marsden; First Avengers: Captain America, Suits, Legends of Tomorrow, Arrow gibi yapımlardan tanıdığımız Neal McDonough gibi isimler yer alıyor. Ayrıca kirpi Sonic'in seslendirmesini Ben Schwartz üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğuna kısa animasyon filmi Gopher Broke ile Oscar adaylığı alan Jeff Fowler geçerken Sonic The Hedgehog'un yapımcılığını Deadpool filmlerinin yönetmen koltuğunda bulunan Tim Miller üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Patrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel gibi isimler kaleme aldı. Paramount Pictures bünyesindeki Sonic The Hedgehog sinemalardaki izleyicileriyle buluşmak için son hazırlıklarını bitirmek üzere bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30