Lady Gaga, Oscar yolunda!

A Star Is Born’un başrolünde yer alan Lady Gaga, bu yıl ikisi En İyi Film Müziği, birisi En İyi Kadın Oyuncu olmak üzere üç Oscar adaylığı birden elde edebilir.

Lady Gaga, Oscar yolunda!
banner115

Son olarak 2016 yılında ekrana gelen American Horror Story’nin 6. sezonunda yer alıp dizideki performansıyla Altın Küre adaylığı elde eden Lady Gaga, bu yıl A Star Is Born‘la geri dönüyor. 

Bradley Cooper‘ın ilk yönetmenlik deneyimi olup başrolde Cooper’la birlikte Lady Gaga’nın yer aldığı film, Venedik Film Festivali’ndeki prömiyerinin ardından oldukça beğenilmişti. Adı şimdiden Oscar’ın favorileri arasında anılan film, Lady Gaga’ya da oldukça yarayacakmış gibi görünüyor. 

IndieWire’ın haberine göre Warner Bros., A Star Is Born için 13 farklı dalda Oscar adaylığı planlıyor. Şirket, En İyi Film Müziği kategorisine ise Shallow, I’ll Never Love Again ve Always Remember Us This Way’den oluşan 3 şarkıyla başvuracak. Akademi’nin En İyi Film Müziği kategorisinde bir filme en fazla iki adaylık verdiğini göz önüne alarak yapımcı şirketin A Star is Born’un iki adaylık birden alma şansını maksimize etmeye çalıştığını söyleyebiliriz. Şimdiden viral olan Shallow’un ödül şansı ise oldukça yüksek. Bu üç şarkıyla Oscar yarışına girilecek olması, Bradley Cooper’ın bu dalda herhangi bir adaylık alamayacağının habercisi aynı zamanda. 

Öte yandan Lady Gaga’nın En İyi Kadın Oyuncu kategorisi için de bir adaylık alabileceği konuşuluyor. Böylece Gaga, bu yıl ikisi En İyi Film Müziği, birisi En İyi Kadın Oyuncu olmak üzere üç Oscar adaylığı elde edebilir. Ancak şarkıcının filmdeki performansının Oscar adaylığı için yeterli olmadığını düşünen -şahsen benim de içerisinde yer aldığım- bir kitle olduğunu söylemek gerekli. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30