Organize İşler 2 sinemalarda

Organize İşler Sazan Sarmalı biletlerinizi hemen alın...

Organize İşler 2 sinemalarda
banner127

Yılın merakla beklenen filmi Organize İşler Sazan Sarmalı sinemalarda! Türk Sineması'nın en sevilen filmlerinden Organize İşler'in devamı niteliğinde olan Organize İşler Sazan Sarmalı, ilk film gibi Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyor. Bugünden itibaren sinemalarda görebileceğimiz Organize İşler Sazan Sarmalı biletlerinizi ise buradan  alabilirsiniz!

Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

Organize İşler filminin devam halkası olan yapımın senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'a ait. Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, ünlü komedyen Cem Yılmaz, komedinin sevilen isimlerinden Tolga Çevik, usta oyuncu Demet Akbağ ve güzel yıldız Özgü Namal'lı zengin kadrosuyla yerli komedinin en sevilen örneklerinden biri olan ilk filmde bu kez Yılmaz Erdoğan'a güzel yıldız Bensu Soral, yerli komedinin sevilen kadınlarından Ezgi Mola, yetenekli oyuncu Okan Çabalar, emektar oyuncu Güven Kıraç ve yerli gururumuz Kıvanç Tatlıtuğ, sevilen komedyen Ata Demirer, başarılı oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve sevilen yıldız Rıza Kocaoğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30