Yepyeni Hababam Sınıfı geliyor

Doğa Can Anafarta’nın yönettiği ve Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu ile Sadi Celil Cengiz’in oynadığı Hababam Sınıfı Yeniden, 17 Mayıs 2019’da CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Hann Media tarafından vizyona çıkarılıyor.

Yepyeni Hababam Sınıfı geliyor
banner115

BU HABABAM ÇOK BAŞKA! ‘HABABAM SINIFI YENİDEN’ GELİYOR!

Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri ‘Hababam Sınıfı’ yepyeni karakterleri ve yeni jenerasyona uyarlanmış hikâyesiyle yeniden beyazperdeye geliyor!

Birbirinden renkli karakterler, hem eğlenceli hem duygusal anlarıyla yepyeni bir hikâye ile sinemaya taşınıyor!

HABABAM’IN TEKRARI DEĞİL! AYNI SINIFTA YEPYENİ BİR HABABAM!

Bu “hababam” 4 kuşaktır hepimizi 7’den 77’ye güldüren hikayelerinin yeniden çekildiği bir film değil. Bu “hababam”, Türkiye’nin adeta “kahkaha mirası” okulun ve öğrencilerinin sıralarında oturan günümüz gençlerinin hikâyesi!

“Hababam ruhunu” 21. Yüzyıla taşıyan hikayede genç kuşağın ünlü isimleri ile sinema ve tiyatro sahnelerinin duayenleri birlikte rol alıyor!

Yeni nesil Hababam’ın okul kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Osman Alkaş, Hülya Duyar gibi isimler yer alırken, Hababam Sınıfı’nın mirasını devralan öğrenci kadrosunda ise Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Nazlı Pınar Kaya, Sami Aksu, Irmak Aydın, Fırat Albayram var.

Filmin, yönetmenliğini de son dönemin dikkat çeken genç ismi Doğa Can Anafarta üstleniyor.

Yapımcılığını HANN Film’in üstlendiği ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ sinemaseverlere ‘Hababam’ ruhunu ve kardeşlik duygusunu hatırlatacak! Çekimlerine başlanmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken film, 2019 Mayıs’ta vizyona girecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30