1 milyon kişi ehliyet affı bekliyor

MHP'li vekil Baki Şimşek: "1 milyona yakın insanın ehliyetlerine el konulmuştur. Ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş olanlar bu aftan muaf tutularak bu af bir defaya mahsus çıkarılmalıdır. Geçimini şoförlük mesleği ile yapan vatandaşlarımız çalışarak evlerine helal lokma götürmek istiyorlar."

1 milyon kişi ehliyet affı bekliyor
banner115

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek mecliste ehliyet affını gündeme getirdi. Gündem dışı olarak söz hakkı isteyen MHP’li vekil konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

EHLİYET AFFI GÜNDEME GELMELİDİR
“1 milyona yakın insanın değişik sebeplerden ötürü trafik cezaları nedeniyle veya alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetlerine el konulmuştur. Bunların yüz binlercesi geçimini şoförlük yaparak temin etmektedir. 1 milyona yakın vatandaşımızın talebi ehliyet affının çıkarılması yönündedir. 

EVLERİNE HELAL LOKMA GÖTÜRMEK İSTİYORLAR
Ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş olanlar bu aftan muaf tutularak bu af bir defaya mahsus çıkarılmalıdır. Geçimini şoförlük mesleği ile yapan vatandaşlarımız çalışarak evlerine helal lokma götürmek istiyorlar.

ÖĞRENCİLER DE AF BEKLİYOR
Harcını yatıramadığı için 1 milyona yakın da kaydı silinen öğrenci kardeşimiz vardır. Herhangi bir terör olayına bulaşmamış öğrenciler de öğrenci affı beklemektedir. Yeni yıl öncesinde hem ehliyetini geri isteyen hem de kaydı silinen öğrenciler bir af ve müjde beklemektedir.”

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2021, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat baş
Mithat baş - 2 yıl Önce

Ehliyetim benim ekmeğim inşaAllah bu af yasası kabul edilir

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30