Adeta Kurtlar Vadisi ile karşı karşıyayız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘’Yapılan iddialarda uyuşturucu ticareti, kara para aklama, hakimlere savcılara talimat verme, rüşvet, yolsuzluk var. Otelleri tankla işgal etme iddiaları bile var. Adeta Kurtlar Vadisi'ne benzer bir senaryo ile karşı karşıyayız’’ dedi.

Adeta Kurtlar Vadisi ile karşı karşıyayız

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘’Son zamanlarda ülkemizde devlet-mafya-medya üçgeninde sürekli iddialar gündeme geliyor ama iktidarın bu iddialara karşı hala bir adım atmaması çok garip’’ diyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

‘’Yapılan iddialarda uyuşturucu ticareti, kara para aklama, hakimlere savcılara talimat verme, rüşvet, yolsuzluk var. Otelleri tankla işgal etme iddiaları bile var. Adeta Kurtlar Vadisi'ne benzer bir senaryo ile karşı karşıyayız.

Mülteci meselesine de değinen Saadet Partisi Genel Başkanı, şunları söyledi:

‘’İktidar mülteciler konusunda iyi bir sınav veremedi. Hemen belirtmek istiyorum ki iktidarın Suriye ve Afganistan politikalarını eleştirmek başka, Suriyelileri ve Afganları eleştirmek başka şeylerdir. Biz Türkiye olarak mağdur olan ülkeleri bir araya getirmeye, meseleleri masaya yatırıp çözüm aramaya mecburuz. Bu konuda Amerika’dan ve Avrupa’dan destek almadık, alamayız. İsrail’in kuruluşundaki BM kararlarının hepsini İsrail ihlal etmiştir. Böyle bir ülkenin olduğu bölgede nasıl huzur hakim olabilir. Hiçbir zaman biz Batılılar gibi zalim olmadık, milyonlarca insanı katletmedik, herhangi bir inanç mensubunu düşman olarak görmedik.’’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30