Bahçeli'den kampanyaya tam destek!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Milli Dayanışma Kampanyası'na beş maaş ile destek olacağını açıkladı.

Bahçeli'den kampanyaya tam destek!

Devlet Bahçeli twitlerinde şu ifadelere yer verdi;

"İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19’a asla teslim olmayacağız."

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 22:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Alper Akdemir
Ahmet Alper Akdemir - 4 yıl Önce

DEVLET TERBİYESİ ile yetişmek budur.

Nezaket bakarmısınız.!

Cumhurbaşkanını ezmemek için beş maaş bağışladı.

Ki, biz hiç maaş almadığını çok iyi biliyoruz...

#DevletBahçeli

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30