Cemal Enginyurt’tan sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada ortaya çıkan otobüslerdeki doluluk oranını 'kumpas' olarak yorumladı. İBB ve İETT'ye bağlı şoförlerin açıklamasına MHP'li Cemal Enginyurt'tan sert tepki geldi.

Cemal Enginyurt’tan sert tepki

Koronavirüs önlemlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile "toplu taşıma araçlarındaki doluluk oranının %50 oranını geçmemesi için" talimat verilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentte yoğun olarak kullanılan 30 İETT hattını iptal etti. Alınan karar vatandaşların tepkisini çekti.

Cemal Enginyurt'tan tepki

MHP'li vekil Cemal Enginyurt, "Ak trollerin işi gücü kalmadı da, sabah 6 da toplanalım, halk otobüsüne binelim,video çekelim ve Ekrem İmamoğlu'na kumpas kuralım dediler öyle mi! Geç bu işleri Ekrem efendi!  Ak trol dediklerinin canı yok mu?  Kim canıyla oyun oynar? İşini yap işini. Çok beceriksiz çıktın.

Ak troller varmış. Pekala, CHP, İP, Fetöcü ve PKK'lı troller ne oluyor? Siz istediğinizi yazın, Yalanı,iftirayı atın. Hakaret, küfürü edin. İnsanlar ses çıkarınca, Ak trol ve Ülkücü diye savunmaya geçin. Yok öyle yağma! Ülke babanızın çiftliği değil. Davasını savunanlara selam olsun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30