Devlet Bahçeli Eskişehirdeydi

Eskişehir'de konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP Genel Başkanı, siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, Aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. Cumhuriyet'i kuran CHP nerede, bugünkü CHP nerede. CHP işgal edilmiş, yabancı hayranlarının, emperyalist emellerin çekim alanına girmiştir" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

Zillet ittifakının şımarıklığına Eskişehir'de mutlaka son vereceğiz. İnıyorum ki Eskişehir, Cumhur İttifakı'nın ilkeleri ile hareket edecektir. 

CHP Genel Başkanı, siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, Aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. Cumhuriyet'i kuran CHP nerede, bugünkü CHP nerede. CHP işgal edilmiş, yabancı hayranlarının, emperyalist emellerin çekim alanına girmiştir.

Dağlarda temizlediğimiz teröristleri belediyelere doldurmaya kimin ne hakkı vardır? Hangi çıldırmışın Türkiye'yi bölmeye gücü yeter? Türkiye'yi yıktırmayız, Türk milletini böldürmeyiz. Türk vatanını hiçbir zalime teslim etmeyiz. Türkiye'de Kürdistan diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır.

Kılıçdaroğlu zoru görünce saklanacak yer arıyor. Kıvırmada üstüne yok. Yüzü var kızarmıyor, gözü var yaşarmıyor, kalbi var çarpmıyor. Boş, yalan, kem konuşuyorlar. Eskişehir hezimete dümen kırmaz.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin yükseliş umududur. "Beka sorunu yok" diyenler, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşıyan şuursuzlardır. Biz belanın değil, bekanın yaşatılmasını hedefliyoruz. Türkiye çok ciddi bir beka sorunu ile karşı karşıya. Bu kuşatmayı kırmak zorundayız. Bizim için beka varlığımızın kilididir.

Dünyanın gözü üzerimizdedir. Kardeşliğimizi, birliğimizi çekemeyenler yine pusuda beklemektedir. Bizim için beka, Türkiye Cumhuriyeti'dir. Türkiye ile uğraşmak ihanet borsasında karlı yatırım olduğundan çok sayıda hain sıraya girmiştir. Biz bu hain lobisini biliyoruz. Bu zillete seyirci kalmayacağız. Bir birlik için, gelecek için, istikbal için beka diyoruz.

31 Mart seçimleri yeni sistemin kökleşmesi için istikrar içinde yapılmalıdır. Siyasi kaygı taşımıyoruz çünkü milletimize güveniyoruz. Bu seçimlerin kazasız, belasız yapılması bekamızın geleceği açısından çok önemlidir. Sokaklar karıştırılmak isteniyor, kutuplaşma bileyleniyor. FETÖ, el avuşturup uygun zaman bekliyor. Korku ve kuşku tırmandırılıyor.

CHP zihniyeti mart ayını çok sever. Çünkü CHP, demokrasi dışı arayış sevdalısıdır. Bugün 10 Mart Eskişehir'den sesleniyorum, hodri meydan. Zillet ittifakının tuzaklarını bozacağız. Eğer 31 Mart'ta 24 Haziran'ın rövanşını almak isteyenlere gün doğarsa karşımıza büyük risk, tehlike çıkar. Oyun bellidir, oyuncular açıktadır. Cumhur İttifakı 31 Mart'ta bekasına bağlı bir anlayışla hazırlanıyor. Milletimizin bize yüklediği tarihi bir vazifedir. Cumhur İttifakı 31 Mart'ta da yüzünün akıyla çıkacaktır. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. 

CHP, ateşle oyun olmayacağını eninde sonunda öğrenecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30