Doğa Şanlıoğlu Eskişehir’deydi

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Doğa Şanlıoğlu Eskişehir’e geldi.

Doğa Şanlıoğlu Eskişehir’deydi
banner127

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı Türkiye’yi adım adım dolaşıyor DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Doğa Şanlıoğlu Eskişehir’e geldi.

Neredeyse her gün başka bir şehirde gençlerle buluşan Av. Doğa Şanlıoğlu, gençlerin gelecek Türkiye hayallerini yine gençlerle konuşuyor.

Yapılan etkinliklerde alışılagelmiş bir görüşme düzeninin dışında yenilikçi bir sistemle görüşmelerini sürdürdüğünü belirten Şanlıoğlu, görüşmelerinde kürsü kullanmıyor. Herkesin daire düzeninde oturduğu sistem aracılığıyla katılımcıların birbirleriyle daha rahat ve daha interaktif bir sohbet gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

Yapılan görüşmelerde gençliğin sorunlarının birçoğunun bütün şehirlerde ortak olduğunu belirten Şanlıoğlu, özgürlük, işsizlik, adalet ve eğitim gibi ana başlıkların ülkemizde ortak sorunlar olduğunun altını çizdi.

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı’nın çalışma düzenine ayrıca dikkat çeken Şanlıoğlu, Gençlik Politikaları Başkanlığı olarak mevcut sorunları sürekli dile getirmekten çok bu sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmaya ve politikalar oluşturmaya çaba sarf ettiklerine dikkat çekti.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30