Dolar seçimden sonra düşecek!

Parasını seçim var diye dolara yatıranlar dikkat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart'tan sonra kur 5 liranın altına inecek dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, gündeme dair flaş açıklamalar yaptı.

Dolar seçimden sonra düşecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, gündeme dair flaş açıklamalar yaptı. 

Geçen yıl Ağustos ayında İngiltere merkezli kur atağı başlatıldığını söyleyen Mahir Ünal, Türkiye'nin ekonomik çatısının çökertilmek istendiğini belirtti. 

Tahvilleri zararına sattılar

Türkiye'ye yönelik ekonomik operasyon sırasında yaşananları aktaran Ünal şunları söyledi:
- "Bu operasyonlar kapsamında bazı tahviller zararına satıldı, bu zarar bazı ülkeler tarafından finanse edildi ve nihayetinde bazı ülkelere ekonomi üzerinden doğrudan müdahale edildi. Bunlar arasında Irak, Tunus, Ukrayna ve Venezuela gibi ülkeler yer aldı. Dünyada bu yöntemle sonuç aldılar ama Türkiye'de alamadılar.

Dolar seçimden sonra... Göreceksiniz, dolar seçimden sonra 5 liranın altına da düşecek.

-İşte 13 Ağustos'taki saldırı da bunlardan biriydi. Şimdi görüyoruz ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çok doğru bir karardı. Müdahaledeki hız, ekonominin tek çatı altında toplanması, 7 lira dolaylarında olan doların 5,20 seviyelerine düşmesini sağladı. 

Bir sorun olduğunda toplum olarak 'Bunu aşarız' mı diyeceğiz yoksa dolarda hafif kıpırdama olduğunda 'Gördün mü, 10 lira olacak' mı diyeceğiz? Biz sorun odaklı mı olacağız, çözüm odaklı mı? Eğer bir insan ülkesini seviyorsa sorunları değil, çözüm önerilerini büyütmeli."

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30