Halkımız bunları unutmayacak

Kemal Kılıçdaroğlu: “Halkımızın ‘unutmayacağım’ dediği daha çok şey var Erdoğan; benden söylemesi! Gideceği adres net olmasına rağmen, yakalanan tonlarca uyuşturucuya sesini çıkarmadın. Mafya önünde de süt dökmüş kediye döndün!"

Halkımız bunları unutmayacak
banner127

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

“Halkımızın ‘unutmayacağım’ dediği daha çok şey var Erdoğan; benden söylemesi! Gideceği adres net olmasına rağmen, yakalanan tonlarca uyuşturucuya sesini çıkarmadın. Mafya önünde de süt dökmüş kediye döndün! Kara para baronlarını aklayanlardan birini AYM’ye üye, diğerini Adalet Bakan Yardımcısı yapıp ödüllendirdin unutmayacağım. Erdoğan “Bay Kemal 128 Milyar Dolar nerede diyordu, artık hiç sesleri çıkmıyor” demiş. Damadı ile birlikte iç etti devlet hazinesini. Yemin olsun Erdoğan, her kuruşunu birlikte ödeyeceksiniz geriye. Beyt-ül mal söz konusu, geri ödenmesi şarttır. Daha neleri unutmayacağım.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Erten
Murat Erten - 3 yıl Önce

Aşı karşıtı olanları toplayıp kendilerinden korona hastalığına yakalandıklarında ben hiç bir şekilde devletten yardım istemiyorum diye imzalı belge alınmalı, hastalandıklarında da tecrit edilerek kendi sonlarını tayin etmeleri izlenmelidir. Bunlarda ibrete alem diğer aşı karşıtlarına gösterilmelidir. Ayrıca bunlara devletin imkanlarından hiç bir şekilde faydalandırılmamalıdır

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30