İmamoğlu fırıncıların sesi oldu

Ekrem İmamoğlu: "Fırıncı esnafı artan maliyetler nedeniyle ekmek fiyatlarında artış talep ediyor. Bu zammın sebebi esnaf değil! Onlar da her gün artan maliyetlerle mücadele ediyorlar."

İmamoğlu fırıncıların sesi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabit saat uygulaması tartışmalarına ilişkin bir yorumda bulundu. 

İmamoğlu kişisel sosyal medya hesabından "Sabit saat uygulamasının bir an önce kaldırılmasını dile getirmiştim. Eğitmenlerden velilere, medyadan iş dünyasına, STK’lardan uzmanlara farklı bir çok kesim konuyu daha yüksek sesle dillendirmeye başladı. Bu anlamsız uygulama kaldırılana kadar gündem yapmaya devam edeceğim" paylaşımını yaptı.

İmamoğlu, ekmek fiyatlarının 3-4 lirayı bulabileceğine ilişkinse, "Fırıncı esnafı artan maliyetler nedeniyle ekmek fiyatlarında artış talep ediyor. Bu zammın sebebi esnaf değil! Onlar da her gün artan maliyetlerle mücadele ediyorlar. Halk Ekmek, yıllık alım yaptığı için şu an fiyatları sabitleyebiliyor ama küçük esnafın böyle bir şansı hiç yok" açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 00:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30