İşin ehli kişilere artık kulak verin

Temel Karamollaoğlu :"Siz bu politikaları bilerek ve benimseyerek mi uyguluyorsunuz, yoksa ‘dış güçler' ülkemiz üzerinde yeni bir operasyon mu yapıyor. Gerçekten yeni bir şeyler mi deniyorsunuz açıklayın."

İşin ehli kişilere artık kulak verin

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaşanan kur kriziyle Türk lirasının tarihi değer kaybının ardından açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, iktidara madde madde sorular yöneltti ve krizden çıkış yolu önerisini sundu.

Karamollaoğlu, “Siz bu politikaları bilerek ve benimseyerek mi uyguluyorsunuz, yoksa ‘dış güçler' ülkemiz üzerinde yeni bir operasyon mu yapıyor? Açıklayın, gerçekten yeni bir şeyler mi deniyorsunuz, yoksa daha önce denediklerinizin faturasını şimdi millete mi ödetiyorsunuz?

Uzmanlara, muhalefete hatta kendi partinizden sağduyusunu kaybetmemiş işin ehli kişilere artık kulak verecek misiniz, yoksa girdiğiniz bu çıkmaz sokakta son sürat ilerlemeye devam mı edeceksiniz? Vicdanınıza Sorun: Hâlâ doğru yolda olduğunuzu düşünebiliyor musunuz? Ve artık vatandaşlarımızın şu kararı vermesine imkan tanıyın: Devam mı? Yeni bir başlangıç mı? Karar aziz milletimizin olmalıdır ve milletimizin vereceği hükmün başımız-gözümüz üstünde yeri vardır! Bu krizden çıkışın yolu budur!” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30