Man Adası iddiaları evinden etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kılıçdaroğlu 'nun kendisine yönelik bugüne kadar 29 dava açmıştı. Kılıçdaroğlu'nun tazminatları ödemek için yıllarca gündemden düşmeyen Burhaniye 'deki kooperatif evini 500 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı.

Man Adası iddiaları evinden etti
banner127

Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıkları yönündeki açıklamaları nedeniyle ödemeye mahkum edildiği manevi tazminat bedeline karşılık 909 bin 353 lirayı İstanbul 3. İcra Dairesi'ne teminat olarak yatırmıştı.

Milliyet 'ten Talat Atilla 'nın köşe yazısında yer alan iddiaya göre; Kılıçdaroğlu tazminatlarını ödemek için Burhaniye'deki kooperatif evini sattı.

Atilla'nın köşe yazısındaki ilgili bölüm şöyle: " Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a tazminat paralarını nasıl ödüyorsun?" sorusunu Kılıçdaroğlu şu şekilde cevap verdi: ''Burhaniye'deki yazlık evimi 500 bin TL civarında bir fiyata sattım. Bu evi iki sebeple sattım. Bir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kaybettiğim tazminat borçlarını ödemek. İki, kısa süre önce evlenen oğlum Kerem'in düğün masraflarını karşılamak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30