MHP'de 3 aday belli oldu!

MHP Kaynaklarından alınan bilgileye göre Eskişehir'in üç farklı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisinin adayları belli oldu.

MHP'de 3 aday belli oldu!
banner115

222Haber'in edindiği bilgilere göre Çifteler'de Kadir Bıyık, Beylikova'da Muhamer Öztay ve İnönü'de Serhat Hamamcı isimleri aday gösterilecek. İsimlerin kesin olarak belli olduğu ve MHP'nin bu ilçelerde iddialı olduğu öğrenildi.

Diğer adayların önümüzdeki günlerde belli olacağı ve basın yoluyla kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

KADİR BIYIK KİMDİR?

MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık Ülkü Ocakları'ndan gelen bir MHPlidir. Yunusemre Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okumuş ve İstanbul Aydın Üniversitesi'nde lisans eğitimi almıştır. Eskişehir siyasetinin içinde yer almış biri olan Kadir Bıyık Eskişehir Ülkü Ocakları İl eski Başkanı olarak da görev yapmıştır. Dönemin Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, muhalif grubu desteklediğini açıklamıştı. Sonrasında MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve yönetim kurulu üyeleri görevden alındı. Yerine ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ekibi tarafından Eskişehir Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Kadir Bıyık getirildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de desteği ile 14 Temmuz 2016'da MHP Eskişehir İl Başkanı olarak atanmıştır. 21 Mayıs 2017'de yapılan seçimde tekrar aday olan Kadir Bıyık tek liste ile gidilen seçimden güven tazeleyerek ayrılmış ve tekrar MHP Eskişehir İl Başkanı olarak seçilmişti. Kadir Bıyık son olarak da MHP İkinci sıradan Milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30