MHP'den aday olmak kolay değil

Türkiye , yaklaşık 5 ay kala 2019 yılının mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nin atmosferine girdi. AK Parti 'gönül belediyeciliği' ile hareket ederken MHP 'de aday adaylarından ön başvuru alarak sıkı bir güvenlik taraması yapmaya başladı.

MHP'den aday olmak kolay değil
banner115

24 Haziran seçimleriyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçen Türkiye'de, gözler şimdi de gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Partiler arasında henüz yerel seçimlere dönük bir ittifak kararı bulunmazken, çoğu kentte aday adayları şimdiden çalışmalara başladı. Özellikle küçük illerde aday adaylarının bilboard, broşür ve afiş reklamları duvarları renklendiriyor. "Gönül belediyeciliği" sloganı ile hareket eden AK Parti, belediye başkan adaylarının başvurularını 5 Kasım'dan itibaren almaya başlayacak.

CHP 'DE ADAYLIK BAŞVURUSU TAMAMLANDI

CHP'de kamu çalışanları hariç adaylık başvurusu tamamlanırken, parti aralarında ilçe ve beldelerin bulunduğu 105 seçim bölgesinde adaylarını açıkladı.

MHP'DE ADAYLAR GÜVENLİK TARAMASINDAN GEÇİRİLECEK

MHP yerel seçimler için ön başvuru alırken, adaylar ciddi bir güvenlik taramasından geçirilecek. İYİ Parti 'de resmi başvuruların önümüzdeki aydan itibaren alınmaya başlanacağı belirtildi, HDP 'de ise resmi olmamasına karşın aday adaylığı için ön başvurular alınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Teşkilatına MHP Uyarısı: Sert Söylemlerden Kaçının CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminatı Ödemek İçin Villasını Satmış

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 02:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30