MHP toplumsal vicdanın sesi olmuştur

Semih Yalçın: "Millî bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir."

MHP toplumsal vicdanın sesi olmuştur
banner127

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, şu ifadeleri kullandı;

MHP’nin milleti ilelebet yaşatmayı temel alan milliyetçiliği; modern, yenilikçi ve gelişimcidir. MHP’yi var eden Türk milliyetçiliği ülküsü, bu yönüyle Türk’ün yedi bin yıllık âleme nizam verme ülküsünün devamlılığını, “Kızılelma” hedefinin ölümsüzlüğünü sağlamaktadır.

Türkiye’de çoğu zararlı olan bölücü akımların marjinalleşmesinde ve taban kaybetmesinde Türk milliyetçiliği fikriyatının dinamizmi ile birlikte bu fikriyatın temsilcisi olan MHP’nin dominant karakteri ve özgül ağırlığı rol oynamıştır.

MHP; millî vicdana sinmiş, âdeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur. Temsil ettiği Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP, milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hâli olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir.

MHP’nin politik serüveni aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme ve millî devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir.

Millî bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir."

Semih Yalçın ayrıca, "Bitlis Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerimiz Şehit, 4 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz." paylaşımı da yaptı.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30