Milletin parasıyla parti projesi olmaz

Ekrem İmamoğlu: "Projeler devletindir. Kamuya aittir. Millete aittir. Onun için bilmem ne partinin projeleri diye ortaya atılan kavramlar, bir parti devleti var etmeye doğru gitmektedir. Milletin parasıyla, parti projesi olmaz."

Milletin parasıyla parti projesi olmaz
banner127

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kiptaş Pendik Arkatlı Evleri'nin temel atma töreninde konuştu.
Ekrem İmamoğlu şu açıklamaları yaptı;

“Gelirde, döviz bazında ne yazık ki 20 yıl öncesine döndüğümüz bir ortamda bugün cesaretle burada temel atmak kaynak üretip, İstanbul’da kentsel dönüşümüne katkı sunma çabasını ortaya koymak çok değerli bir adımdır, atılımdır, kararlılıktır. İBB Meclisi’nde, ‘Umarım çok yakın bir zamanda tekrar bütçe konuşuyor ve bütçe yapıyor durumuna düşmeyiz. Çünkü öyle hızla değişiyor ki, durduk yerde kriz çıkan memleketimizde, durduk yerde belki gerçek anlamda yüzde 40'ları, 50'leri aşan bir enflasyon değerini oluşturan bir ekonomik süreçte hepimizin çok dikkatli olması gerekir' diye ifade etmiştim.

Projeler devletindir. Kamuya aittir. Millete aittir. Onun için bilmem ne partinin projeleri diye ortaya atılan kavramlar, bir parti devleti var etmeye doğru gitmektedir. Bu şehrin ve bu ülkenin insanlarını rahatsız etmektedir. Milletin parasıyla, parti projesi olmaz. Gidersin kendi ilçe başkanlığı binası yaparsın, il başkanlığı binası yaparsın; onun da parti projesi olur. Bu anlayıştan ülkemizin derhal kurtulması lazım. Umarım kurtuluruz.

Denetlenmekten korkmayız. Geçmişin denetlenmemesine öfke duyarız. Bizim dosyalarımıza İçişleri Bakanlığı el koydu. Niye? Niye Allah aşkına? Tarihte görülmüş mü pandemi döneminde vatandaşın bağışladığı ve ihtiyacı olan vatandaşlara gitmesi gereken 5 milyon liramızı el koyduğu gibi. Bunu hangi memleket, hangi devlet insanla yaşatır Allah aşkına ya? Bunun gibi yüzlerce örnek. O bakımdan biz burada çok değerli bir iş yapacağız. Devir değişti, değişecek. Bu memleketin zenginliklerinin, bu memleketin nimetlerin, bu şehrin 16 milyon insanına ve bu ülkenin 84 milyon insanına paylaştırılacak bir döneme giriyoruz.”
 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2021, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30