Milletine aşık bir insandı

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğrayarak şehit düştü. Menfur saldırısının ardından Bakan Soylu, başsağlığı mesajı yayınlayarak, "Tarifi olmayan acılar vardır. Hasan Müdürümüz, iyi bir baba görevine sadık bir Polis memleketine milletine aşık bir insandı" dedi.

Milletine aşık bir insandı

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. 3 el ateş edilen Cevher, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Polis memuru Nasuh Çulcu, öğle yemeği sırasında beylik tabancısını çıkartarak yemekhanede bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e 3 el ateş açtı. Omuz ve başına isabet eden kurşunlarla yaralanan Cevher, hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren polis memurunun Çevik Kuvvet'te görevli olduğu ve psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

BAKAN SOYLU: MİLLETİNE AŞIK BİR İNSANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de bir polis memurunun silahla şehit ettiği İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarifi olmayan acılar vardır. Hasan müdürümüz, iyi bir baba, görevine sadık bir polis, memleketine, milletine aşık bir insandı. Uğradığı menfur saldırı sonucu şehit düşen Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'e Allah'tan rahmet, ailesi ve polis teşkilatımıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30