Muharrem İnce'den tepki

Muharrem İnce: "Hadsiz Bafra Kaymakamı’nın yasaklayabileceğini düşündüğü Cumhuriyet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdik. Atatürk ve silah arkadaşları Cumhuriyeti kurarken kimseden izin almadı. Biz de kutlarken kimseden izin almayacağız."

Muharrem İnce'den tepki
banner115

Samsun Bafra'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bafra Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından her yıl organize edilen ve bütün ilçe halkının davetli olduğu Cumhuriyet Yürüyüşü bu yıl iptal edildi. Yürüyüşe Kaymakam Cevdet Ertürkmen'in izin vermediği iddia edilirken, iptal nedeni olarak aynı gün ilçede ziyaretler yapacak olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yürüyüşe katılacak olması gösterildi.

Kaymakama sosyal medya hesabından tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne katıldığı bir video yayımladı.

İnce, “Hadsiz Bafra Kaymakamı'nın yasaklayabileceğini düşündüğü Cumhuriyet Yürüyüşü'nü gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Cumhuriyeti kurarken kimseden izin almadı. Biz de Cumhuriyetimizi onur ve gururla kutlarken kimseden izin almayacağız” diye ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30