Semih Yalçın'dan çok sert sözler!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın kişisel sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Semih Yalçın'dan çok sert sözler!

Edip Semih Yalçın açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Bülent Arınç’ı muhatap alıp sözlerinize cevap vermesini; kendisinin karakterini, tabiatını iyi bilen; nelere yol açabileceğini tahmin eden tecrübeli bir liderin öngörüleri, yani testi kırılmadan tedbir alma gayreti olarak yorumlanmalıdır.

Bülent Arınç’ın, özellikle 15 Temmuz sonrasında Genel Başkanımızın siyasi görüş ve düşüncelerini, Cumhur İttifakı konusundaki açıklamalarını istihza ile değerlendirmesi aklı başında hiçbir politikacının başvurmayacağı kalın kafalılık ve küstahlık numunesidir.

İlkeli, dürüst, açık ve tutarlı duruşuyla bilinen MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bugüne kadar siyasetin gündemine getirip de haklı çıkmadığı konu kalmamıştır. Kimsenin şüphesi olmasın, 2023 öncesinde de Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörüleri doğru çıkacaktır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ittifak konusundaki değerlendirmeleri, MHP-AKP işbirliğinin bir turnusol kâğıdı işlevi göreceği tezine dayanmaktadır. Bu sayede herkesin safı, yeri, rengi ve niyeti belli olmaktadır.

MHP Lideri; daha başından bu ittifakı yüreklilik ve tutarlılıkla dile getirerek kendisinin ve partisinin millet nezdindeki yüksek itibarını konsolide etmiş, şer cephesinin de kimyasını bozmuştur.

Bu ittifak; şer cephesinde kafa karışıklığına, kıpırdanmalara, zorunlu bir takım iş birliklerine, derin krizlere, hatta ayrışma ve ihtilaflara yol açmıştır. Bu da sonuçta o cephenin mağlubiyetiyle sonuçlanacaktır.

Çünkü millet; 2019 seçimlerinde kimin kimle ittifak yaptığına, kimin kiminle iş tuttuğuna, kimin karanlık mahfillerin yöntemleriyle siyasi rekabet ettiğine, kimin millî çıkarları politik hesapların önünde tuttuğuna bakmış ve notunu almıştır.

İşin vahim tarafı, safını ve siyasi kıblesini şaşıran Sayın Arınç da bu felaket korosuyla beraber gazel okumaktadır. Arınç muhtemelen tasarlayarak, hesaplayarak kendi partisi ve partimiz ile polemiğe girerken kulağını çekmesi gerekenlerse kendisini kibarca ikaz etmektedir.

Biz Bülent Arınç’ın MHP ile didişirken hangi yararları hedeflediğini hesap edemeyen suskun çevrelerin bilgisine bir karakter analizi sunalım:

Bülent Arınç’ın politika sahnesinde giydiği tevazu ve mahviyet hırkasının altında; kontrol edilemeyen kibir, yontulmamış büyüklenme hissi, olgunlaşmamış fikir yükü ve hazmedilememiş allameliğin terkibinden dikilmiş sakil bir gömlek sırıtmaktadır.

Sayın Arınç, kâmil bir Müslüman ve donanımlı bir siyasetçi ambalajının içinde hayli şişkin bir ego barındırmaktadır.Hâlbuki ambalaj da tekerlek de oldukça eski ve aşınmıştır.

Yerli yersiz kabaran egosu; hem ambalajdan hem tekerlekten zaman zaman taşmakta, bombe yapmaktadır. Sayın Arınç bu kafayla yola gitmekte ısrar ettiği sürece önüne her çıkan tümsekte şişkinlikler artacaktır.

Bu arabanın seyir hâlindeyken kaçınılmaz surette patlayıp her an elim bir kazaya yol açması mümkündür. Kendisine tavsiyemiz; külüstür araba ve eski tekerleklerle yola çıkmaması, siyasi alametini bir an evvel hurda politikacılar garajına çekmesidir. Velhasıl bu arabayı 2023 seçim kervanına katmak, yol kazasına davetiye çıkarmaktır."

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30