"Siyaset bukalemunları teker teker temizlenecek"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yazılı bir açıklama yaptı.

"Siyaset bukalemunları teker teker temizlenecek"
banner127

Semih Yalçın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, "İP sözcülerinin hadsiz beyanlarını an itibariyle CNN’de Hande hanımın programında takip ediyoruz. İP müdiresiyle avenesinin bir süredir Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında sürdürdüğü hadsiz açıklamalar göstermektedir ki siyasette fitnenin adresi İP’tir.

Müdirenin ve hempalarının kullandığı dil, uzlaşmanın demokrasi kültürünün ve hoşgörünün değil; ayrışmanın, kutuplaşmanın, daha da önemlisi politikaya fısk ve fücuru getiren FETÖ’nün dilidir.

İP sözcülerinin şu anda Hande Fırat’ın konukları sıfatıyla, ağızlarından çıkan ama kulaklarının duymadığı pespaye ifadelere bakılınca ne kadar fettan-ı siyaset varsa orada toplandığı açık surette görülmektedir.

İP’e hayat öpücüğü veren CHP ve HDP ne der bilemeyiz ama MHP’nin, saflarında konuşlanmış bozguncular güruhunu temizlemekle ne kadar “iyi” ettiği, hem söz konusu partinin adından hem de temsilcilerinin beyanlarından belli olmuştur.

Vaktiyle MHP’de fitne borusunu üflemek üzere kendilerine Dırar Mescidi’nin imamlarını örnek alanların, aramızdan temizlenmesinin ne kadar hayırlı olduğu anlaşılmıştır.

Öyle görünmektedir ki cadı kazanının kaynadığı bu parti, siyasette bozgunculuğun adı ve adresi olmakla kalmayacak, yönetim güruhu da kendi içinde birbirini yemeye devam edecektir.

İP’in önde gelenleri; her gittikleri yerde maraza çıkaran, bozgunculukta mahir, yalancılıkta usta, palavracılıkta avcılardan bile üstün politika tiplemeleridir.

Bunların bazıları o kadar antidemokrat, o denli algısı düşük, öylesine anlayışları kıt adamlardır ki Sayın Genel Başkanımızın fevkalade nazik ve yapıcı üslubu, demokratlık nişanesi açıklamaları bile bunların bir yerlerine batmaktadır.

Çünkü bunların bazıları kötü niyetli, kara kalpli ve karanlık emelli kimselerdir. Mizaçları, huyları ve seciyeleri fitne ve tefrikaya müsaittir.

Bunların notunu vermiş ve sınıfta bırakmış olan millet, şimdi Türk siyasi hayatının yeni Dırar Mescidi’nde ne kadar erbab-ı şenaat ve timsal-i denaet varsa bir araya toplandığını, fitne kazanının fokur fokur kaynadığını görünce pek şaşırmamıştır.

Fitne olgusu sadece politikayı bayağılaştırmakta kalmamakta,saçtığı tohumlarla toplumu ve devleti de zehirlemektedir.Bu zehirlenmenin yol açtığı sosyal sorunların, iktidar kavgalarının kangrenleştirdiği yönetim anlayışının Ülkemizi sürüklediği anaforu tafsile lüzum dahi yoktur.

MHP; bu kötü gidişin durması için önce içindeki bozguncu ve fesatçıları temizlemiş, ardından da hem siyasette temiz bir sayfa açılmasını, hem de Türkiye gemisinin durgun ve sakin sularda seyretmesini sağlamak üzere kolları sıvamıştır.

Sayın Genel Başkanımızın ne kadar ileri görüşlü bir siyaset aktörü ve devlet adamı, feraset sahibi bir “sistem kurucu” olduğu, hakkında yürütülen algı operasyonları ve sürdürülen haksız eleştirilerin millet nezdinde bir kıymet-i harbiyesi olmadığı görülmüştür.

Dolayısıyla şu anda CNN’de yapıldığı gibi İP’lilerin partimiz hakkındaki hadlerini ve boylarını aşan beyanları bizim nezdimizde politikada suya yazı yazmalarından, torbaya davul sesi doldurmalarından ibarettir.

Şüphe yok ki MHP nasıl kendini fesat ve bozgunculuktan temizlediyse siyasetin dinamikleri de kendini zaman içinde fısk ve fücurdan arındıracak, safraları dışarı atmış ve atacaktır.

Kalıp ve çaplarına bakmadan MHP ve liderine dil uzatan siyaset bukalemunları teker teker temizlenecek, kurdukları Dırar Mescidi de doğrudan millet tarafından başlarına geçirilecektir" ifadelerine yer verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30