Zalimlere boyun eğmeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İsimleri 5 harften oluşan 3'lü çete milletin başına püsküllü beladır. Türkiye'ye tuzak kuran, Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir." dedi.

Zalimlere boyun eğmeyeceğiz
banner115

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak üzere geldiği Manisa'da Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. 

Bahçeli'yi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve mehter takımı karşıladı. 

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün'ün makamına geçerek ziyarete ilişkin anı defterini imzalayan Bahçeli, çalışmalara ilişkin Ergün'den bilgi aldı. Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

"Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir"

Devlet Bahçeli, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin ülkeye, millete, Manisa'ya, kutlu diriliş ve beka mücadelelerine hayırlı olmasını diledi. Geçmişini unutanın geleceğini kaybedeceğini, geçmişine sırt dönenlerin gerçeklerden kopacağını ifade eden Bahçeli, ne kaybedenlerden ne de kopanlardan olduklarını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın hem ehil hem emin hem de erdemli olduğunu, milletin yanında, tarihin izinde, bekanın hedefinde bulunduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

"Gelin görün ki zillet ittifakı yanlıştadır, gaflette, delalettedir. İsimleri 5 harften oluşan 3'lü çete var ya, milletin başına püsküllü beladır. Yanlarına bölücü ortakları HDP'yi almışlar, karanlığa doğru yolculuğa çıkmışlardır. Türkiye'ye tuzak kuran, Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir. CHP, HDP, İP, SP, ÖDP zillete bulaşmış, zilletle buluşmuştur. PKK bir yanlarında, FETÖ diğer yanlarındadır. Şu fecaate bakar mısınız, aziz Atatürk'ün partisi teröristlerle işbirliği yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun kulağına fısıldayıp konuşturuyorlar, zalimler söylüyor o açıklıyor, zalimler buyuruyor o yapıyor. İş başkasının elinde, kumanda başkasının üzerinde. Sanki tutsak alınmış, iradesi çalınmış, aklı ve vicdanı sökülüp atılmış."

"Milliyetçiliğimize gafilce dil uzatıyor"

CHP'ye oy verenlerin zillete müstahak, bu haksızlığa layık olmadığını belirten Bahçeli, İYİ Parti'ye oy verenlerin HDP ile birlikteliğe zorlanamayacağını, bu zillete mahkum edilemeyeceğini söyledi. 

Bahçeli "Ezanı ıslıklayan namertlerle CHP ve İP'e oy veren kardeşlerimin ne işi vardır? Bayrağımızı yakıp İmralı canisinin heykelini dikmekten bahseden bölücülerle CHP ve İP'e oy veren kardeşlerimizin nasıl bir ortak paydası olabilir?" diye konuştu.

Bahçeli "HDP'li teröristlerin 'Kürdistan' dediğinde isimleri 5 harften oluşan 3'lü çeteden çıt çıkmadığını" anlatarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Zira işlerine öyle geliyor. Kılıçdaroğlu YPG'ye zeytin dalı uzatmasından utanmıyor, bizim milliyetçiliğimize gafilce dil uzatıyor. Milliyetçiliği bilmiyor çünkü milliyetçi değil. PYD, YDG'yi vatanlarını savunan örgüt olarak gören birisi nasıl milliyetçi olacak? Bu hakla milliyetçilikten bahsedecek, buna nasıl cüret edebilecek? Kılıçdaroğlu ve kimliksiz ortağı İP, bizim milliyetçiliğimizi Batının zalim milliyetçiliği ile karıştırıyor. Bizim milliyetçiliğimizi kendi kabile zihniyetlerine benzetiyorlar. Bizim milliyetçiliğimiz kapsayıcı, kucaklayıcı, paylaşma ve bölüşme esaslıdır. Bizim milliyetçiliğimizde adalet ve hakkaniyet vardır. Bizim milliyetçiliğimizin zalimin karşında, mazlumun yanındadır."

Acımasız küresel sömürüye "Dur" deyip, milli sanayiyi yükseltmek istediklerini anlatan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun yabancı silah şirketlerinin sözcülüğüne heves ettiğini, küresel yağma düzeninin oyununu bozup kendi kaynaklarını kullanmak istediklerini fakat Kılıçdaroğlu ve zillet ortaklarının bundan rahatsız olduğunu söyledi.

Bahçeli yazılmış senaryoları reddedip kendi onurlu geleceklerini belirlemek istediklerini vurgulayarak zilletin Türkiye'yi çözmeyi ve çürütmeyi hedeflediğini dile getirdi.

"Bağımsızlığımızı korumak ve Türkiye'mizi lider ülke yapmak istiyoruz, zillet bunun önüne geçmek için çırpınıyor, kıvranıyor" diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Zillet ittifakının başını çektiği icazeti ve meşruiyeti dışarıda arayan işbirlikçilerine sesleniyorum, Türk milletinin küresel soyguna dur demesinden korkuyor musunuz? Türk devletinin yeniden lider ülke olmasından ürküyor musunuz? Cumhur İttifakı'nın iradesinden ve istikbalin mimarı olmasından çekiniyor musunuz? Fakat nafile, Türk milletine ket vuramayacaksınız, Cumhur İttifakı'na set çekemeyeceksiniz. Ne kadar çamur atarlarsa atsınlar, fitne yaymaya çalışırlarsa çalışsınlar, milletimiz gerçekleri görmüştür. Kim ne derse desin, anketler ne söylerse söylesin, 31 Mart'ta zafer Cumhur İttifakı'nındır. Biz medyaya değil, heyecandan dolup taşan meydanlara bakıyoruz. Bizim ittifakımız cumhurladır. Cumhur İttifakı'nın tek güvencesi, desteği Türk milletinin tertemiz vicdanıdır."

Gençlere seslendi

İlk kez oy verecek gençlere de çağrıda bulunan Bahçeli, "Ya zulme, istismara, adaletsizliğe ve alçaklığa göz yumarak zillete tamam diyeceksiniz ya da Cumhur İttifakı ile birleşip kendinize yeni bir sayfa açacaksınız." dedi.

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın korkaklara karşı cesurların, ahlaksızlığa karşı namus timsallerinin ittifakı olduğunu, CHP ve İYİ Parti'ye oy verenlerin de bu ittifaka katılmasını istedi. 

"Türk ve Türkiye'ye karşı olanlara, fitneye, Kandil'e, Pensilvanya'ya, Washington'a, Brüksel'e karşı Cumhur İttifakı." diye konuşan Bahçeli, şöyle devam etti:

"Daha önce de söylemiştim yine söyleyeceğim çünkü bunlar bizim kırmızı çizgilerimizdir. Olaylar nasıl gelişirse gelişsin dayatmalar ne boyut alırsa alsın, burada huzurunuzda dosta ve düşmana tekrar ediyorum, verilecek toprağımız yoktur, terk edilecek ilimiz yoktur, çizilecek sınırımız yoktur, vazgeçilecek insanımız asla ve asla yoktur. Ayrılıkta hayır yoktur, çatışmada sonuç yoktur, bölünmede huzur yoktur. Gün kucaklaşma günüdür."

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın bir tas çorbaya muhtaç olanların, şehit evladının arkasından 'Vatan sağ olsun' diyerek gözyaşlarını yüreğine akıtanların ittifakı olduğunu aktardı.

Zalimlere boyun eğmeyeceklerini, hainlere teslim olmayacaklarını, bekayı yıkmak isteyenlere taviz ve izin vermeyeceklerini dile getiren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Unutmayınız, yoksulluk giderilir. Yolsuzluklar önlenir. Yağmacıdan hesap sorulur. Mesele yalnızca 'Az kazandım, çok yedim' meselesi değildir. Mesele yalnızca aç kaldım, tok gezdim meselesi değildir. Bunlar günü geldiğinde çabucak çözülür. Ancak vatan elden giderse, bunun dönüşü yoktur. Millet bölünürse, bunun tamiri mümkün değildir. Bu nedenle beka diyoruz, bu nedenle 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine müzahir mahalli idareler yönetiminin tezahür etmesini amaçlıyor ve arzuluyoruz."

Bahçeli konuşmasını, "Gayret bizden, takdir sizlerden. Sefer bizden, zafer Allah'tan. Beka için milli karar, cumhur için istikrar." sözleriyle tamamladı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30