Zeynel Emre'den sert tepki

TV 100 ekranlarında yayınlanan bir tartışma programına katılan CHP Mersin Milletvekili Zeynel Emre canlı yayının kesilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlerle bir araya geldiği programının yayınlanmasına tepki gösterdi.

Zeynel Emre'den sert tepki

CHP’li Vekil Zeynel Emre konu ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı;

“Önceden programlarını netleştirerek buraya gelmiş, kıymetli vaktini boşa harcamamaya çalışan insanlarız. Bizi seven insanlarda canlı yayına çıkacağımızı öğrenerek onlar da bu programı izliyorlar. 6 yıldır milletvekiliyim. 100’den fazla canlı yayına katıldım. Önceden belirlenmiş olduğumuz bu program 80 dakika kadar aksadı. Saat 21.00’de başlayan ve 22.20’de biten, AK Parti Genel Başkanının bir parti propagandası etrafında geçen, muhalefet partileri sık sık eleştiren, belli ki önceden sorular öğrencilere verilmiş bir programa maruz kaldık. Türkiye gerçeklerinden uzak bir programdı. Bu kadar süre Tayyip beyi izleyecek vaktimiz yok. Gündüz vakti önceden propaganda amaçlı çekilmiş bir yayındı. Ve televizyonların en çok izlendiği saatte yayınlandı. Biz programa başladıktan sonra televizyon kanalı bilgilendirildi. Buna da şahit olduk. Basınımız maalesef özgür değil. 

Türkiye’de ekonominin, tarımın, eğitimin neden bu kadar kötü olduğunu konuşmaya kalkarsak kalkalım bir anlamı yok. Devleti yönetmek üzere halktan yetki almış bir siyasi bütün güçleri eline geçirmiş ve muhalefeti sindirmeye çalışıyor. Son derece başarısız bir hükümet ile karşı karşıyayız. İzlenen bir tartışma programını 80 dakikalık bir yayın ile kesmek halka da saygı duyulmadığını gösterir. Türkiye umarım bir daha böyle bir durum yaşamaz.” 

Program moderatörü Hande Aydemir yayına ara verdi. Reklamlardan sonra diğer konuklarda canlı yayının 80 dakika bölünmesi ile ilgili yorumlarını belirttiler ve yayın süresi kısaltılarak program sonlandırıldı. 23.30’da sona ermesi gereken program 23.00’te sonlandırıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30