Bu ligin üzerinde bir kadro kurduk

Kadınlar Voleybol 2. Liginde oynadığı tüm maçları kazanarak yoluna firesiz bir şekilde devam eden Sivrihisarspor’un başkanı Ahmet Alper Akdemir önemli açıklamalarda bulundu. Akdemir, “ Bizim inancımız tam. Beklentileri karşılamak adına oyuncularımız çalışmalarına devam ediyorlar. İddialıyız. Yolumuza namağlup olarak devam ediyoruz.” dedi.

Bu ligin üzerinde bir kadro kurduk
banner115

Sivrihisarspor Kulübü Başkanı Ahmet Alper Akdemir, “Sezona şampiyonluk hedefi ile başladık. Bizi bir üst lige çıkaracağına inandığımız bir kadro kurduk. Ligde oynadığımız 6 maçın 6’sını da zorlanmadan kazandık. Alınan başarılı sonuçlar Eskişehir medyasında yer alınca şehirde bizi dikkatli bir şekilde takip etmeye başladı. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bizim inancımız tam. Beklentileri karşılamak adına oyuncularımız çalışmalarına devam ediyorlar. İddialıyız.Yolumuza namağlup olarak devam ediyoruz. Rakiplerimiz bizim maçlarımıza bilenerek hazırlanıyorlar. Bize karşı en iyi oyunlarını oynamaya çalışıyorlar. Bu ligin üzerinde bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. 

Kilimli Belediyespor ligden çekildiği için bu hafta sonunu maç oynamadan geçeceğiz. 29 Kasım’da Çanakkale’de Bayramiç ile oynayacağız. Ligin en zor deplasmanlarından birisi olarak görüyoruz. Bu maçı da kazanarak rakiplerimizle olan puan farkını daha da arttırmak istiyoruz.

Bizim en büyük destekçimiz Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü. Kendisi bize elinden geldiğince her konuda destek olmaya çalışıyor. Kendisine çok minnettarız. Biz bu yola çıkarken Sivrihisar ilçesinin neden bir spor branşında Süper Lig seviyesinde temsil edilmediğini konuştuk. Takım sporları içerisinde de bize en uygunun voleybol olduğuna karar verdik. Sivrihisarlı gençlerin spor yapabileceği bir kulübüz var. 

Sivrihisar’a giderseniz ilçe esnafının takımına nasıl sahip çıktığına şahitlik edeceksinizdir. Gireceğiniz çoğu dükkanın duvarında bir adet Sivrihisarspor forması göreceksinizdir. Takım ile ilçe arasındaki manevi bağları güçlendirebilmek adına bir forma kampanyası düzenledik. Çok güzel gidiyordu. Pandemi süreci nedeniyle bu kampanyaya ara verdik. İlgi beklediğimizden çok güzeldi. İlçe halkı takımımızın maçlarını televizyondan canlı olarak takip ediyor. Takımdaki oyuncuları tanıyorlar. Takımımızla gurur duyduklarını ifade ediyorlar. Bunlar çok güzel şeyler. 

Sivrihisar halkının takımını Sivrihisar’da izlemek gibi bir arzusu var. İlçemizde 2020 yılı içerisinde mevcut spor salonumuza tadilat yapılacaktı. Ağustos ayında başlayacak olan tadilat Kasım ayında sona erecek ve takımımız salonuna kavuşacaktı. Ancak yaşanan pandemi nedeniyle bu süreç ertelendi. Biz bu konuda üzerimize düşen tüm işlemlerimi yaptık. Spor Bakanlığının vereceği bir talimat ile tadilat süreci başlayacaktır. Ankara ile sürekli iletişim halindeyiz. Belediye Başkanımız da bu konuda elinden gelen desteği vermeye çalışıyor.”

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2020, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30