Burak Yılmaz'a Nice kancası

Bir dönem Eskişehirspor forması giyen ve son olarak Fransa Ligue 1'de şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz'ın yeni sezonda Fransa'da Nice forması giyeceği konuşuluyor.

Burak Yılmaz'a Nice kancası

Fransa'da Lille formasıyla birlikte şampiyonluk yaşadığı hocası Christophe Galtier, Ligue 1'de sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmıştı. Yine Fransa'da kalan Galtier, Nice'in başına geçti. Yeni sezona Nice'de girecek olan deneyimli teknik adam, takımın golcü arayışlarına çare olacak ismi buldu. Fransız basınından Mohamed Toubache'nin haberine göre, eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı yeni takımı Nice'e kazandırmak isteyen Galtier, her şeyi yapıyor. Lille formasıyla PSG'yi Ligue 1'deki tahtından indirerek adeta bir devrime imza atan ve Türk bayrağını Avrupa semalarında dalgalandıran Burak Yılmaz'ın yeni sezonda da Fransa'da kalmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. 

2022'ye kadar Lille'de sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz için birçok transfer iddiası ortada dolaşırken, Süper Lig'e transfer olacağı söylentileri de gündeme gelmişti. İlerleyen yaşına rağmen Avrupa'nın beş büyük liginden birisi olan Ligue 1'de 20'ye yakın gol kaydeden Burak, golcüsü sıkıntısı çeken birçok Avrupa devinin gözüne girmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30