Futbola geri döneceğim

Sercan Yıldırım, "Futbola geri döneceğim. Bursaspor’a dönme ihtimalim çok yüksekti. Ancak transfer tahtası kapalı olduğu için bunu gerçekleştiremedik. Devre arasına kadar bireysel antrenmanlara devam edeceğim. Futbola geri dönmeyi çok istiyorum. Devre arasında herşey olabilir."

Futbola geri döneceğim
banner115

Sercan Yıldırım, “Çok heyecanlıyım. Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir projeydi.Bursa Nilüfer Belediyesi Turgay Erdem’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Altyapı ile ilgili donanımlı bir akademi projesi olacak. Akademimizde yer alacak gençler sadece saha içerisini öğrenmeyecekler. pedagog destekleri alacaklar, dil eğitiminlerine kadar her türlü eğitimi alacaklar. İnşallah Bursa ve Türk futboluna çok büyük katkılar sağlarız. Bunu da çok istiyoruz. Bursaspor’a ve Milli Takımlarımıza fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize. Sahalarımız suni çimden olmayacak. Normal çim sahalarda eğitimlerini alacaklar. Covid salgını konusunda da biz her türlü önlemlerimizi aldık.
 

Futbola geri döneceğim. Bursaspor’a dönme ihtimalim çok yüksekti. Ancak transfer tahtası kapalı olduğu için bunu gerçekleştiremedik. Devre arasına kadar bireysel antrenmanlara devam edeceğim. Futbola geri dönmeyi çok istiyorum. Devre arasında herşey olabilir.
 

Bursaspor’un başarısında herkesin nasıl payı varsa, başarısızlıkta da herkesin payı vardır. Takımın biran önce Süper Lig’e çıkması gerekiyor. Problemlerin tamamı maddi kaynaklı problemler. Ben Bursaspor’un bu zor günleri aşarak düzlüğe çıkacağına inanıyorum. Ben Bursaspor için saha içerisinde ve saha dışarısında elimden geleni, maddi manevi yapmaya hazırım. 
 

Bursaspor’da şuan genç oyuncular ön planda. Gelecekte çok büyük işler başaracaklar. Şu anda da iyi oynuyorlar. Takım oyununu biraz daha geliştirilirse çok daha iyi skorlar gelecektir.
 

Burak Kapacak ve Ali Akman ülkemizi Milli Takımda ve Avrupa’da ve temsil edebilecek isimler. İkisi de özel isimler. Önlerinde Enes Ünal gibi bir örnek var. İnşallah Bursa’yı bu isimlerde gelecekte başarı ile temsil ederler. Allah yollarını açık etsin.
 

Bence Türk futbolunda santrafor eksiği yok. Burak Yılmaz gerçekten çok yetenekli bir golcü. Cenk Tosun’un sakatlığı var ve bildiğim kadarıyla iyileşme sürecinde. Ben Milli Takımımızı beğeniyorum. Ulusal Lig maçları skor olarak istenilen düzeyde olmasada gelecek adına sahada umut vaat eden bir futbol vardı.

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçecektir. Fenerbahçe cidden çok iyi transferler yaptı. Ligi en iyi tanıyan isimleri kadrolarına kattılar.
 

Süper Lig’de en iyi santrafor sorusuna Burak Yılmaz cevabını vermek isterdim ama Fransa ligine gitti. Burak’ın oyun stilini çok beğeniyorum. Bu sebeple bu soruya Galatasaray forması giyen Radamel Falcao cevabını vermek istiyorum.
 

Kariyerimin kırılma noktası Lokomotiv Moskova ile görüşürken masadan kalkıp geri dönmüştüm. Rusya liginden Batı Avrupa takımlarına transfer olmam çok daha kolay olabilirdi. Galatasaray’ı tercih ettim. Şanssızlıklar yaşadım. Benim de hatalarım oldu. Genç yaşlarda bunları yaşadım. Bambaşka bir futbolculuk kariyerim olabilirdi.
 

Beni en çok etkileyen Teknik Direktör Fatih Terim’dir. Beni Galatasaray’a almıştı, Milli Takımda oynatmıştı. Gerçekten çok etkileyici bir hoca. Bursaspor’da şampiyonluk yaşadığımız Ertuğrul Sağlam’ın da ismini verebilirim.  
 

Survivor’da yarışmak da futbol oynamakta zor işler. Benzer yönleri çok fazla. İkisinde de çok fazla mücadele etmeniz gerekiyor. Karagümrükspor’un futbolcuydum. Sakatlıktan çıkmıştım. Psikolojik olarak zor bir dönem geçiriyordum. Survivor’a gitme konusunda radikal bir karar almam gerekiyordu. Öyle de yaptım. Survivor’da çok güzel insanlar tanıdım. İyi ki katılmışım. Acun Ilıcalı gibi bir insanla tanıştığım için çok mutluyum. Hayatıma yeni bir sayfa açtım. Sağlığım olduğu sürece her şeyi başarabileceğimi düşünüyorum. Futbol akademisi projemizi hayata geçirerek yolumuza devam ediyoruz. Survivor bana popülarite verdi. İnsanlara kendimi çok iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. İnsanlar beni ve karakterimi tanımış oldu. Maçtan sonra demeç vermekle, Survivor’da demeç vermek bambaşka işler.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 03:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30