Çağlar'a Barcelona kancası!

Leicester forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün menjaeri Mustafa Doğru, Barcelona'nın milli oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.

Çağlar'a Barcelona kancası!

İspanyol AS'a konuşan Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru'nun açıklamaları gündeme oturdu. Çağlar Söyüncü, 87 milyon euroluk rekor bedelle Manchester United'a giden Harry Maguire'ın yerini "tereddütsüz" doldurdu. Pique, Lenglet ve Umtiti rotasyonunda beklediği verimi alamayan ve stoper bölgesine kesinlikle takviye yapacak olan Barcelona, Çağlar Söyüncü'nün transferi için Leicester ile masaya oturdu.

Leicester'ın 55 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi Barcelona açısından şu anda en önemli sorun ancak kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor.

İspanya'nın AS gazetesine konuşan Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru, "Çağlar Söyüncü, bu yaz Barcelona'ya transfer olabilir. Barcelona, Çağlar daha Altınordu'dayken bile transfer etmek istemişti. Onlarla görüşmeler yapmıştık ve gelecek projelerinden bahsetmişlerdi.

Ancak, biz Çağlar'ın sürekli ilk 11'de oynayacağı bir kulüp olmasını daha doğru bulmuştuk. Çünkü, bu şekilde daha iyi gelişecekti ve bu nedenden ötürü Freiburg'un teklifini kabul ettik. Bence şu an Çağlar Söyüncü'yü alabilecek takım sayısı çok az. Premier Lig'de sadece Liverpool'un maddi gücü Çağlar'ı almaya yetebilir. Ayrıca, Fransa'dan da PSG bir sürpriz yapabilir." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30