Çamdal'ın sözleşmesi fesh edildi

Galatasaray, Tarık Çamdal'ın sözleşmesinin tek taraflı fesh edildiğini açıkladı.

Çamdal'ın sözleşmesi fesh edildi
banner115

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Profesyonel Futbolcu Tarık Çamdal'ın sözleşmesi şirketimiz tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.".

Tarık Çamdal, Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından birçok futbolseverin araştırdığı isim olmaya başladı. Defans ve sol bek pozisyonunda görev alan Tarık Çamdal, bir süredir kadroda yer almamasına rağmen aldığı ücret nedeniyle taraftarların gündeminde yer alıyordu. Peki, Tarık Çamdal kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Tarık Çamdal, 24 Mart 1991 tarihinde Almanya'nın Münih kentinde dünyaya geldi. 

Audi'de çalışan baba Ahmet Çamdal, çalıştığı firmadan ayrılmış ve Türklerin kurduğu Ingolstadt Türkgücü’nde hem yöneticilik hem de antrenörlük yapmaya başlamıştır.

Bebekken topla haşır neşir olan Tarık ise 5 yaşında futbola babasının takımında başlamıştır. Antrenörü de babası olan Çamdal, 7 sene bu takımın çeşitli kategorilerinde oynamıştır. Tarık Çamdal, 12 yaşına geldiğinde ise o bölgenin en iyilerinin bulunduğu Donau-Ulm Karması’na seçilmiştir.

Aynı zamanda o sezon yaşadığı bölgenin en iyi takımı olan MTV Ingolstadt takımına transfer olmuştur. Tarık Çamdal’ın ve en iyilerinin bulunduğu Donau-Ulm Karması ile maç yapan 1860 Münih, maçta rakibini mağlup etse de bu maçta takımın scout ekibinin dikkatini çeken Tarık Çamdal, hiç denenmeden 13 yaşında 1860 Münih takımına transfer olmuştur.

20 yaşına kadar 1860 Münih takımında forma giyen Tarık Çamdal, 2011-2014 yılları arasında Eskişehirspor takımında forma giymiş ve performansı ile Galatasaray'ın dikkatini çekmiştir.

2014 yılında Galatasaray'a transfer olan Çamdal'ın buradaki macerası, 16 Ocak 2019 tarihinde sözleşmesinin fesh edilmesiyle birlikte sona ermiştir.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30