Dilay Kemer hayatını kaybetti

Uzun süredir kanserle mücadele eden ve iki hafta önce yoğun bakıma alınan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Dilay Kemer hayatını kaybetti
banner127

Bir süredir kanserle mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılan Dilay Kemer, yaşam mücadelesini kaybetti. Dilay Kemer'in ailesi kızlarının vefat haberini sosyal medyadan verdi.Kemer'in Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Biricik kızımızı, canımızı, Dilay'ımızı kaybettik" ifadeleri kullanıldı.

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya'nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Fenerbahçe TV'de hem ana haberi hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30