Eskişehir’i daha iyi yerlerde temsil etmek istiyoruz

Eskişehir’i TFF Kadınlar 3. Lig’inde başarılı bir şekilde temsil eden Çamlıcaspor Kadın takımı bugün Eskişehirspor’u ziyaret etti. Ziyaret Eskişehirspor’un antrenmanı öncesinde gerçekleştirildi. Çamlıcaspor Teknik Direktörü Pınar Konca, Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer’e çiçek takdim etti. 

Eskişehir’i daha iyi yerlerde temsil etmek istiyoruz
banner115

Çamlıcaspor Teknik Direktörü Pınar Konca da ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu.

Konca açıklamalarında, “Oyuncularımın Eskişehirspor’u yakından görmelerini istedim. Bu seviyede bulunan profesyonel bir takımı ziyaret etmenin oyuncularıma iyi geleceğini düşündüm. Bizi burada misafir eden Mustafa hocamız ve Eskişehirspor yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Bitime 7 hafta kala 10 puanlık bir farkla yolumuza devam ediyoruz. 8 Mart tarihinde en yakın takipçimizle sahamızda bir maça çıkacağız. Eskişehirli sporseverleri maçımıza davet ediyoruz. Bir üst lige çıkarak Eskişehir’i daha iyi yerlerde temsil etmek istiyoruz. 

Futbol oynamak isteyen kızlara kapımız açık. Bu konuda zaten çok fazla talep alıyoruz. Şuan da 35-40 futbolcumuz var. Eskişehir içi ve çevre illerden bize katılmak isteyen çok oyuncu var. Yaz ve kış okullarımız var. Bilgi almak isteyenler sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirler.”

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30