Had bildirmek hayal ürünü olmaktan öteye geçemez

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: "Herkes bilmelidir ki; şahsıma ders verip had bildirmek, hayal ürünü olmaktan öteye geçemez!"

Had bildirmek hayal ürünü olmaktan öteye geçemez
banner127

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kişisel sosyal medya hesabındann şu paylaşımları yaptı;

"Geçtiğimiz günlerde 1.Lig Kulüpler Birliği olarak TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Federasyon yetkililerimizin yer aldığı bir toplantı gerçekleştirdik. Hemfikir olduğumuz veya fikir ayrılıklarımızın olduğu birçok konu gündeme gelip masaya yatırıldı.

Bu toplantıların sıklıkla yapılması, kulüplerimizin ve yöneticilerimizin ilişkilerinin iyi yönde ilerlemesine ve ortak akıl ile çözüm üretip daha somut adımlar atılmasına sebep olacaktır.

Ancak kulüpleri ve yöneticileri yalan ve mesnetsiz haberler çıkartarak birbirine düşürüp bu işlerden menfaat sağlamaya çalışan bazı kimseler, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım’ın bu toplantı sırasında şahsıma ders verip, had bildirdiğini yazıp çizmektedir.

Herkes bilmelidir ki; şahsıma ders verip had bildirmek, hayal ürünü olmaktan öteye geçemez!

Şahsım, ailem ve İstanbulspor Kulübü olarak Türk futbolunu geliştirip kalkındıracağına inandığımız her türlü fikre açık ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Tüm kulüplerimize hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum. Saygılarımla."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30