Milliler 1 puana razı oldu

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki dördüncü maçında Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı.

Milliler 1 puana razı oldu
banner115

İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Millîlerimizin gollerini 57. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 75. dakikada Ozan Tufan, Sırbistan'ın gollerini ise 21. dakikada Milinkovic-Savic ve 49. dakikada penaltıdan Mitrovic attı. Burak Yılmaz, 90. dakikada kırmızı kart gördü. Bu skorla A Millîler gruptaki 4. maçını 3 puanla tamamladı. Gruptaki diğer maçta Rusya ile Macaristan 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile kulüp başkanları izliyor. 

Ay-yıldızlı ekibin, Sırbistan'ı konuk ettiği mücadelede loca alanlarına yüzde 50 kapasite oranında seyirci alındı. Localarda TFF'nin davetlileri ve TFF Taraftar Kulübü üyelerinden oluşan biletli misafirler yer aldı.

Maçtan dakikalar

2. dakikada milli takımın sol kanattan kullandığı kornerde Cengiz, Hakan'a pasını attı. Hakan sol çaprazdan kaleyi gördüğü pozisyonda çok sert vurdu. Kaleci Dmitrovic'ten dönen topu, savunma uzaklaştırdı.

21. dakikada Sırbistan öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Ristic'in ceza sahasına yaptığı ortada Milinkovic topa kafayı vurdu, yere de çarpan meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu: 0-1.

Mücadelenin ilk yarısı Sırbistan'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Stat:Türk Telekom Stadı

Hakemler: Georgi Kabakov, Martin Margaritov, Diyan Valkov (Bulgaristan)

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Okay Yokuşlu, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 27 Umut Meraş), Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir (Dk. 76 Yusuf Yazıcı), Cengiz Ünder (Dk. 86 Abdülkadir Ömür), Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

Yedekler: Gökhan, Uğurcan, Mert Müldür, Dorukhan, Enes, Nazım, Emre Kılınç, Ahmed Kutucu, Orkun Kökçü
Sırbistan: Dmitrovic, Stefan Mitrovic (Dk. 75 Gudelj), Milenkovic, Kolarov, Lazovic, Lukic, Milinkovic, Maksimovic, Ristic (Dk. 46 Mladenovic), Djuricic (Dk. 75 Vlahovic), A. Mitrovic

Yedekler: Rajkovic, Nikolic, Maras, Aleksic, Jovic, Gacinovic, Despotovic, Ljajic.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30