Milliler farklı mağlup oldu!

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Şampiyonası Grup Elemelerinde deplasmanda Fransa ile karşılaştı. Birol Ünsal’ın öğrencileri zorlu mücadelede farklı kaybetti.

Milliler farklı mağlup oldu!
banner115

Ay yıldızlılar ilk yarısını 15-9 geride kapattığı maçın ikinci yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve mücadeleyi 38-17 gibi farklı bir skorla mağlup tamamladı. Milli takımımızda forma giyen oyuncularımızın 3’ten fazla gol kaydedemesi dikkatlerden kaçmazken en skorer oyuncular da 3’er gol ile Beyza Karaçam ve Buket Yılmaz oldu.

A Milli Kadın Hentbol Takımı gruptaki bir sonraki maçında 29 Eylül’de Hırvatistan ile Eskişehir’de karşı karşıya gelecek. Porsuk Spor Salonunda oynanacak zorlu mücadeleyi Kosovalı hakemler yönetecek.

FRANSIZ BASININDAN SERT BAŞLIKLAR

Fransa’da yayın yapan haber sitesi ‘Lefigaro’ haber sitesi karşılaşmayı okurlarına “Türkiye’yi ezerek elemelere başladık” başlığını ile duyurdu. Fransa’nın ünlü spor sitesi ‘Lequipe’ de bu maç için “Fransızlardan kolay galibiyet” başlığını tercih etti. ‘Lequipe’ ayrıca haberin detaylarının içerisinde Türk Milli Takımının Fransa karşısında etkisiz kaldığını ve Fransa milli takımının adeta yürüyerek maçı kazandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30