Shane Larkin A Milli Takım'da

Anadolu Efesli yıldız oyuncu Shane Larkin, Türkiye Basketbol Milli Takımı için oynayacağını açıkladı.

Shane Larkin A Milli Takım'da
banner127

Shane Larkin duyurusunu şu şekilde yaptı, 

''Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı'nı göğüsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum''

Resmi açıklama da geldi...

Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını alması konusunda işlemler başlatılmıştır. Resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Shane Larkin, A Erkek Milli Takımımızın formasını giyebilme hakkını elde edecektir. 

Instagram hesabından yaptığı açıklamada Ay-yıldızlı formayı giymek için heyecanlı olduğunu belirten Larkin, “Türkiye Milli Takımı’na katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk bayrağını göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30