Sivas, Bursa ve Eskişehir farklıdır

Teknik direktör Mesut Bakkal, Bursaspor'da görevine başladı.

Sivas, Bursa ve Eskişehir farklıdır

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör Mesut Bakkal görevine başladı.

Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Mesut Bakkal, Bursa'nın camiası olan bir takımı bulunduğunu ifade etti.

Takımın iyi olacağına inancı nedeniyle Bursa'ya geldiğini belirten Bakkal, şöyle konuştu:

"En azından düşme hattının bir üstündeyiz. Bunu koruduğumuz takdirde hiçbir sıkıntının olmayacağını düşünüyorum. Önümüzde 7 maçımız var, merak edenler için söyleyeyim, 7 maç için anlaştım. Bursaspor ile 3 maç için de anlaşırdım. 2. Lig'de de olsa çalışırım. Bursa, Sivas, buralar benim için farklı yerler. Süper Lig'de her zaman keyif aldığım yerlerdir. Yine Eskişehir öyle. Buralar camiadır. Ben de bu camianın bir parçası olup, biraz da fayda sağlarsam, büyük mutluluk yaşarım. Desteğe ihtiyacımız var. Belki bazı eksiklerimiz, bazı yapılmaması gerekenler olmuştur. Herkesten ricam, birbirimize yardım edelim ve yakışanı yapalım. Küskünlükleri bitirip, egoları bir kenara bırakalım. Ben bugün varım, yarın yokum. Ancak Bursaspor camiasıyla birlikte her zaman var olacak."

Oyuncularına, taraftarın coşkusuna uygun bir futbol takımı olmaları gerektiğini aktardığını dile getiren Bakkal, "Mağlup olduğunuzda dahi o seyirci sizi sahadan çıkarmaz. O yüzden istekli olmalarını istedim. Özellikle camiadan, taraftardan tek isteğim, oyuncuların moral ve motivasyonunu yüksek tutmaları. Çok stresli zamanlar geçecek. Ben de hep bu grupta çalışan bir hocayım. Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum. Bundan sonra hep beraber nelerin yapıldığını değil, nelerin yapılacağını konuşalım" değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig'in 27. haftası itibarıyla 29 puanla 15. sırada bulunan Bursaspor'da, deplasmanda 1-0 kaybedilen Aytemiz Alanyaspor maçının ardından teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30