Sivrihisarspor Voleybolda da iddialı

Eskişehir’i 2020-2021 sezonunda Voleybol Kadınlar 2.Lig’in de temsil edecek olan Sivrihisar yeni sezon hazırlıklarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Sivrihisarspor Voleybolda da iddialı
banner115

Sivrihisarspor Kadın Voleybol takımı günde çift idman ile yeni sezon hazırlıklarını devam ettiriyor. Sözleşme imzalanan 10 oyuncu ile sezona hazırlanan temsilcimiz Teknik Antrenör Bilal Pakel yönetiminde çalışmaları sürdüyor. 

Yeni sezon öncesinde görüşlerini aldığımız Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir tek hedeflerinin şampiyonluk olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;
“Sivrihisar tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin en değerli incilerinden birisi. İlçe halkımızın sportif başarılara duyduğu bir özlem vardı. Bu ihtiyacı karşılamak için harekete geçtik. Futbol, voleybol ve atletizm branşında iddialıyız. Özellikle Voleybolda bu sezon şampiyonluk hedefliyoruz. Tecrübeli ve kaliteli bir kadro kuruyoruz. 10 oyuncu ile anlaştık. Bu oyuncular içerisinde defalarca milli olmuş oyuncularımız da var. Transferlerimiz devam edecek. Geleceğe yönelik oyuncular transfer etmek istiyoruz. Hocamızın talepleri doğrultusunda görüştüğümüz oyuncular var. En az 3 oyuncu daha alarak transferi kapatmak istiyoruz. Cumartesi günü Bursa Nilüferspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız.  İlk maçımızı 11 Ekim’de Yenikent Spor Salonunda oynayacağız.  Bursa Nova Gençlik ile olan maçımızı kazanarak lige başlamak istiyoruz.  Bize destek olan Başta Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Başkanımıza ve tüm Sivrihisar halkına teşekkür ederiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30