Umutlar sona erdi

A Milli Futbol Takımımız, Rusya ile UEFA Uluslar Ligi maçında karşı karşıya geliyor.

Umutlar sona erdi
banner127

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligindeki üçüncü maçında  Rusya 'ya konuk oldu.  Soçi  kentindeki Fisht Olimpiyat Stadında oynanan karşılaşmay Rusya 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibin gollerini 23. dakikada Neustadter ve 78. dakikadaCheryshev kaydetti.Bu sonuçla puanını 7'ye yükselten Rusya liderliğini korurken 3 puanlı  Türkiye  ikinci sırada kaldı.   GRUPTAN ÇIKMA ŞANSIMIZ KALMADI   Bu yenilgiyle birlikte grup liderliği umutlarını yitiren Ay-Yıldızlı ekibin böylelikle A Ligine yükselme şansı da kalmadı. Ay-yıldızlı ekibimiz, gruptaki son maçında  İsveç 'i ağırlayacak.

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligindeki üçüncü maçında  Rusya 'ya konuk oldu.  Soçi  kentindeki Fisht Olimpiyat Stadında oynanan karşılaşmayı Rusya 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibin gollerini 23. dakikada Neustadter ve 78. dakikadaCheryshev kaydetti.    

SADECE 4 GALİBİYETİMİZ VAR  

Bu skorla birlikte Teknik Direktör  Mircea Lucescu  yönetiminde 6. mağlubiyetimizi aldık. Romen hoca ile 15 maça çıkan  Türkiye , bu maçlarda 6 mağlubiyet, 5 beraberlik, 4 galibiyet alabildi.

Fenerbahçeli Roman Neustadter, karşılaşma sonunda konuştu.    İşte Roman Neustadter'in açıklamaları:    

"Milli takımda olduğum sürece elimden gelen her şeyi yapacağım. Benim gol atmam önemli değil, gol atmış olmamız önemli. İlk golümü atmış olduğum için mutluyum. Türk Milli Takımı genç bir takım. Çok kaliteli oyuncular var. Hasan Ali,  Mehmet Topal  gibi kaliteli oyuncular var. Biraz zamana ihtiyaçları var, zamanla daha iyi olacaklarını düşünüyorum."

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30