Yoğurdu üfleyerek yiyoruz

Mustafa Aztopal: "3-4 futbolcu daha kadromuza katacağız. Samsunspor transfer konusunda nokta atışı yapan bir kulüptür. İkinci yarının ilk maçına kadar transferleri tamamlamak istiyoruz. Ülke içinden futbolcularla yapacağız."

Yoğurdu üfleyerek yiyoruz

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal: “Samsunspor camiası Yüksel Yıldırım gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Başkanımızın tüm dünyası Samsunspor olmuş durumda. 7 gün 24 saat Samsunspor için mücadele ediyor.

3-4 futbolcu daha kadromuza katacağız. Samsunspor transfer konusunda nokta atışı yapan bir kulüptür. İkinci yarının ilk maçına kadar transferleri tamamlamak istiyoruz. Ülke içinden futbolcularla yapacağız.

Olmayan transfer söylentileri Samsunspor'a ve Yüksel Yıldırım ismine zarar veriyor. Transfer konusunda yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Taraftarın heyecanını anlıyoruz. Asparagas ile, yalan dolan ile işimiz yok.

Edwin Gyasi, Samsunspor'da forma giymeye devam edecek.

Ange Freddy Plumain ve Guy Yameogo isimleri takımdan kiralık olarak ayrılıyor. Plumain, Belçika ligi takımlarından birisine kiralık olarak gönderilecek. Yameogo da yurt dışından bir takıma kiralık olarak gidecek.” (Lig Radyo)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30