Sesli twit özelliği yayında

Yıllardır hayatımızın bir parçası haline gelen Twitter, yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Twitter'a son olarak sesli tweet özelliği geldi. Kullanıcılar artık yazılı tweetlerin yanı sıra sesli mesajlar da paylaşılabilecek. Peki, Twitter sesli tweet atma özelliği nasıl kullanılır?

Sesli twit özelliği yayında
banner115

Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter, hem etkisini hem de kullanıcı sayısını her geçen gün daha da artırıyor. Bununla birlikte yeni özellikleri de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Twitter'da artık kullanıcılar tweetlerini sesli olarak da atabilecek.

Twitter’da devreye alınan sesli tweet özelliği şimdilik sadece İOS kullanıcılarına sunuldu. Twitter’ın sesli tweet özelliği 140 saniye ile sınırlı olacak. Sesli tweet özelliğinin kısa süre içerisinde Android ve diğer işletim sistemlerinin kullanımına açılacak.

Twitter’de sesli tweet atmak isteyen kullanıcılar yazdıkları mesajlara ses kaydı ekleyerek paylaşabilecek. Ses kaydı için ise tweet atma ekranına tıkladıktan sonra ses ikonuna dokunmak yeterli olacak. Sonrasında kullanıcılar ses kaydetme ekranı üzerinden 140 saniyeye kadar ses kaydedebilecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30