Youtube o özelliği sona erdirdi

Bir YouTube kanalına sahipseniz ve videolarınızı yükleme esnasında Twitter ve Google+ hesaplarınızda da otomatik olarak paylaşmak istiyorsanız, artık bu işlemi el ile yapmak zorunda kalacaksınız.

Youtube o özelliği sona erdirdi

Google'ın aldığı yeni bir kararla, ay sonu itibariyle yeni videoların otomatik olarak Twitter ve Google+ platformlarında paylaşılmasını sağlayan seçeneklerin kaldırılacağını açıkladı.

DonanımHaber'in haberine göre destek sayfası aracılığı ile yapılan duyuruda "31 Ocak'tan sonra, YouTube etkinliğinizi Twitter'da ve Google+'da otomatik olarak yayınlama özelliği artık kullanılamayacak. Paylaş düğmesini kullanarak videoları doğrudan YouTube üzerinden sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Bununla birlikte içerik oluşturucular, yeni bir video yükledikten hemen sonra sosyal ağlarda/platformlarda paylaşma seçeneğini de görecekler. Arama devinin bu kararı şüphesiz ki bazı içerik oluşturucuların pek hoşuna gitmeyecek. Ancak birkaç adım bile olsa, içerikleri Twitter'da manuel olarak paylaşmanın çok da zahmetli bir iş olmadığı bir gerçek.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30