Alo 125 hizmete girdi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'na (DASK) hızlı ve kolay erişim için 'Alo DASK 125' hizmete girdi.

Alo 125 hizmete girdi

DASK'tan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, 12 Mart tarihi itibariyle hizmete giren “Alo DASK 125 Zorunlu Deprem Sigortası Hattı” sayesinde kuruma erişim daha hızlı ve kolay olacak.

Sigortalılar Alo DASK 125'i arayarak poliçeleriyle ilgili güncel bilgilere ulaşmanın yanı sıra depremlerin ardından hasar ihbarında bulunup hasar tespit çalışmaları ile tazminat ödemeleri hakkında bilgi edinebilecek, hasar dosyalarını takip edebilecek. Henüz poliçesi bulunmayan ev sahipleri ise “Zorunlu Deprem Sigortası Hattı”ndan sigortayla ilgili detaylı bilgi alabilecek.

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı, sigortalılara verdikleri hizmetin kalitesini artırmak amacıyla çağrı merkezi için kısa numara aldıklarını belirterek akılda kalıcı ve üç haneli telefon numarası sayesinde hem sigortalıların hem de henüz sigortalı olmayan ev sahiplerinin sorularının kendilerine hızlı ve kolayca ulaşacağını bildirdi.

Yazıcı, yeni çağrı merkezi numarasıyla ilgili, “Alo DASK 125 Zorunlu Deprem Sigortası Hattı'nın hasar verici depremlerin ardından ihbar yönetiminde etkin rol üstlenmesini sağlayacağız. Amacımız, Çağrı Merkezimiz aracılığıyla yaptığımız bilgilendirme ve deprem sonrası hasar yönetimi faaliyetlerindeki hizmet seviyemizi daha yukarıya taşımak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30