Ankara'da iş merkezinde yangın

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın olmadığını belirten Ankara Valisi Şahin, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının başladığını açıkladı.

Ankara'da iş merkezinde yangın
banner127

Ankara'nın Çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu Söğütözü Mahallesi'ndeki iş merkezinde saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İş merkezinin 5'inci katında bulunan terasta başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

VALİ ŞAHİN: CAN KAYBI VE YARALI YOK

Ankara Valisi Vasip Şahin, yangınla ilgili açıklamasında, ''Hamdolsun herhangi bir yaralanma ya da can kaybıyla ilgili bilgi gelmedi, gelmeyeceğini de umut ediyoruz. İtfaiye ve emniyet ekiplerimiz kendi üzerlerine düşen görevi gayretle yerine getiriyorlar. Şu anda sadece doğrudan müdahaleyle uğraşıyorlar. Yangın kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmalarına başlanmış durumda'' dedi. 

Yangını görenler itfaiyeye haber verirken, büyüyen alevler üst katlara sıçradı. Binadan yükselen dumanlar, gökyüzünü kapladı.

Binanın yanan bölgelerinden kopan parçalar yere düşerken, çevrede büyük korku yaşandı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi de yangına ilişkin açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Söğütözü Mahallesi'nde bir iş merkezinde çıkan yangının ihbarının saat 17.27'de Ankara İtfaiyesine ulaştığını açıkladı. İtfaiye ekiplerinin saat 17.36'da yangına müdahale etmeye başladığı kaydedilen açıklamada, 8 farklı istasyon ekibi ve 20 su ikmal aracıyla yangına müdahaleye devam edildiği belirtildi.

Yangının çıkış sebebi ise yapılacak inceleme sonucunda belli olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30