Başakşehir'de iş yeri çöktü

Başakşehir'deki Masko Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir mobilya mağazası çöktü. İstanbul Valiliği, olayda yaralı ve can kaybının bulunmadığını bildirdi.

Başakşehir'de iş yeri çöktü
banner115

Alınan bilgiye göre, İkitelli'de Masko Mobilyacılar Sitesi 14/B Blok'ta bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekibi, çevreyi güvenlik şeridiyle kapattı.

Kontrollü yıkım gerçekleştirildi

Çökme meydana gelen iş yerinde, itfaiye ve AFAD ekiplerince bina içerisinde birilerinin olabileceği ihtimaline karşı arama kurtarma çalışması yapıldı.

AFAD köpeklerinin de kullanıldığı çalışmada, boş olduğu teyit edilen mobilya mağazası binası, iş makinesiyle kontrollü şekilde yıkıldı.

Yıkım esnasında çevrede güvenlik önlemleri alındı.

"Yaralı ve can kaybı yok"

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 15.15’te alınan bir ihbarda, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi MASKO Mobilyacılar Sitesi’nde tek katlı bir mobilya atölyesinin çatısının çöktüğü bildirilmiştir. Olay yerine ivedilikle AFAD, itfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilerek çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmış olup çalışmalar devam etmektedir. Alınan ilk bilgilere göre olayda yaralı ve can kaybımız bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30